De klusjes thuis zijn klaar, alle evenementen van dit seizoen zijn afgelast of worden waarschijnlijk nog afgelast. Zelfs de door ons geliefde Triathlon Rosmalen is gesneuveld op de kalender. De verleiding is groot: een training overslaan, niet het water in omdat het koud is of lekker toeren op je fiets omdat het melkzuur in de benen even niet aantrekkelijk is. Om de sportieve uitdaging dit jaar er toch in te houden komen we met goed nieuws:

De RDG-we-doen-dit-alleen-in-2020-bij-gebrek-aan-beter-lockdown-1/8e-triathlon

De start is op 11 mei en we gaan er drie weken mee door, om zo de maand mei te volbrengen met dit once-in-a-life-time “evenement”.

Hoe gaat het in z’n werk?

Deze maand gaan we drie weken achtereenvolgend 1 onderdeel van de triathlon doen. In de welbekende volgorde, zwemmen -> fietsen -> lopen.

Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal routes/ segmenten op Strava vastgesteld, zodat stroming, ondergrond, berg op- of afwaarts voor iedereen (ongeveer) gelijk is.

Het gaat slechts in beperkte mate om de uitslag, het doel is om onszelf midden in deze social distancing – lockdown – quarantaine periode toch even sporter te voelen. “Samen” met je vrienden en vriendinnen van TV RDG.

Schrijf je in!

  • Geef in de leden WhatsApp groep aan dat je meedoet
  • Word (of blijf) lid van de TVRDG groep op STRAVA.
  • Check even of je naam is toegevoegd op www.rdg-lockdown.nl

 De “organisatie” ligt bij Thieu L en Harm. Beiden zijn prima te bereiken via de GroepsApp