Wat een ontzettende #grafwind, echt niet normaal 😅 dat even voorop. Ik mocht meedoen met de teamcompetities, tweede divisie dames zuid…..Ik wist natuurlijk al dat deze in een ander ritme vallen dan ik, een wat sneller ritme, ofwel…een heel ander tempo 😁

Zwemmen in het Blauwe Meer, echt inderdaad, zelfs met heul veul wolken, helder blauw water….met golfjes, best pittige golfjes (golfslagbad)…..wetsuit aan en gaan….yep, tot een kleine 30 meter en flats, water in mijn gezicht, kreeg de boel niet meer onder controle, dus wat doe ik dan, gewoon lekker #hyperventilatie krijgen…zucht….dus schoolslag met een wetsuit (is ’t ding echt niet voor gemaakt, maar je moet door dusssss) ik zakte al wat af…. #understatement er was nog 1 dame achter me, zij heeft het uiteindelijk opgegeven…. maar als laatste het water uitkomen is, buiten een beetje genant 🙈, ook erg leuk, een uitzwaaicomite van reddingsboten, meisjes op surfplanken en een ontvangstcomite met lieve woorden op het strand 😁 #allespositiefbekijken

En door………..fietsen, dat ging helemaal niet verkeerd (voor mijn doen) heb op een gegeven moment mijn snelste snelheid ever gehaald, toch door die pokkewind, maar ook stukken met heul veul tegenwind, niet te doen…zelfs moeite met recht houden, maar wel gedaan natuurlijk!

En door……..hardlopen, ik was al ademloos voor ik begon….maar puddingbenen of niet, na een tijdje komt dan toch de finish #finally en daar stonden de dames van RDG me super enthousiast op te wachten met drinken en al 🤩 zo top!!

Deze hekkensluiter heeft wel een superdagje gehad, op naar @triathlonrosmalen 💪 zei ze stoer 😂🤣

Maar hey, I did it 👊 #datdanwel

Natasja