Het is weer zover. 
Op zaterdagavond 13 januari 2024 vindt de tweede editie van de RDG Night trail plaats. Een toptrail die op je hardloopkalender niet mag ontbreken en eigenlijk verplichte kost voor alle (trail)runners die een uitdaging willen aangaan.

Vanaf de rand van de Rosmalense bossen leidt een vrijwel volledige onverharde route je over prachtige trailpaden, bruggen en heuvels. En denk nu niet dat je dit terrein al kent, want door de starttijd van 20:00 uur (kidsrun 19:00u), zorgt de duisternis van het bos ervoor dat niets is wat het lijkt. En als de run nog niet genoeg is, dagen we je na afloop uit voor een dansje tijdens de afterparty. De uitgelezen mogelijkheid om onder het genot van een drankje (eerste drankje inbegrepen in inschrijfgeld) jouw verhalen te delen en bij te praten met alle andere deelnemers. 
Keuze uit ca 5km of 11km (€7.50 voorinschrijving), en dit jaar ook een 3km kidsrun (€5,-) voor kids vanaf 10 jaar, onder begeleiding van een ouder/verzorger. Kind en ouder/verzorger is een inschrijving, u betaalt alleen voor het kind.

Ga de uitdaging aan en tot ziens op 13 januari.

Inschrijven kan hier
Kijk voor meer info op onze Facebook Pagina.

U kunt voorinschrijven tot en met 6 januari 2024 .
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.